Engineering Verktøy

 
8. Andre tjenester

 

Vi på Endless Engineering kan også hjelpe deg med annet som ikke direkte går under ingeniørtjenester eller ingeniørkunst, men vi tar gjerne oppdrag av teknisk natur, som krever fokus, nøyaktighet, logisk tankearbeid og organisatoriske egenskaper.


Effektivisering og tekniske forbedringer.

Vi har god erfaring i forbedring av produksjonslayout, prosessoptimering, generell effektivisering og tekniske forbedringer. Vi finner dine flaskehalser og tidstyver og finner effektive løsninger for deg.

 

Vi tilser at løsningen og dens kostnader står i proporsjon til problemet som oppleves. Investeringskostnader må alltid veies i forhold til gevinsten og hva problemet innebærer av kostnader eller irritasjonsmoment for deg.


Generell organisering og strukturering.

Vi er flinke når det kommer til å organisere og rydde opp i kaos, systematisering og få orden på prosessene. Uansett hvilket nivå, uansett om det er tall i dataverden eller helt vanlig rot på et fabrikksgulv (ikke misforstå oss, det er ikke renholdstjenester vi tilbyr), men opprydding på strukturelle plan - på prosedyre og prosessnivå. En hjelp til å få ting på stell helt enkelt, om det i seg betyr at vi må være på plass og både dirigere orkesteret, men også samtidig fysisk ta tak i rotet så går det helt fint.


Varenummertstruktur og produktgrupper

Har du kaos i blant dine varenummer, din varenummerstruktur og dine produktgrupper? La oss organisere og bygge opp en helt ny, eller forbedre din nåværende struktur, tilpasset til din virksomhet og dine produkter.

Vi hjelper deg å systematisere alle dine data og kategorisere dem i fornuftige varegrupper og undergrupper. Enten i ditt eksisterende ERP-system eller fordi du skal bytte system og vil begynne med blanke ark og ikke vil føre over gamle feil til nytt system.


Teknisk krevende Excel regneark

Vi er gode når det kommer til teknisk krevende Excel-regneark med kompliserte formler og beregninger.

Klikk på + knappen for å se eksempel på Microsoft Excel-ark vi kan lage.