10. Om oss, kompetanse og bakgrunn

Eierne av Endless Engineering AS er selv teknologer av natur og brenner for alt innen teknologi, ingeniørkunst og prosjektledelse.

Vi har i hele vårt yrkesliv drevet med akkurat den type virksomhet som vi selv tilbyr og elsker teknisk problemløsning utfra kompliserte kravspesifikasjoner.

Vi har utdanning og bakgrunn innen maskinteknikk, produksjonsteknikk og prosjektledelse.

Vi har selv hatt krevende tekniske roller som ingeniører, prosjektledere, prosjektingeniører, utviklingsansvarlige, produksjonsledere, tekniske selgere og tekniske ledere.

Dette i krevende bransjer. Oljebransjen - både topside- og subsea, marineindustrien, byggebransjen, kjøretøyindustri og mange forskjellige produksjonsindustrier.

Vi har hatt prosjektlederroller i komplekse multidisipline prosjekter og har generelt mye erfaring fra personalledelse.

Vi har til oljebransjen utviklet ROV-opererte mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og ultralydbaserte verktøy til bruk i Subsea-miljøer i prosjekter til verdier av titalls millioner kroner.

Vi har solide erfaringer med produktutvikling, industridesign, systemdesign, produktdesign, konstruksjonsarbeid og ikke minst tegning.

Dette innen fagfelt som mekanikk, hydraulikk, elektronikk, strukturelle elementer, automasjon og ultralyd.

På daglig basis konstruerer vi mekaniske komponenter, lager kravspesifikasjoner og tegninger til produsenter som skal produsere delene på mål, vi igangsetter produksjonen og følger opp at alle spesifikasjoner er oppfylte. 

Hvordan jobber vi?

Vi ønsker alltid å levere ypperste kvalitet i alle deler av jobben.

Vi er svært nøyaktige og har øyne for detaljer.

Vi jobber systematisk og ryddig.

Vi holder sporbarhet i alle ledd.

Vi er vant til å hå holde mange baller i luften.