Engineering Verktøy


11. Våre priser


Konkurransedyktig

Endless Engineering er transparente og konkurransedyktige på pris. Vi streber alltid etter å gi deg så god valuta som mulig for din investering når vi tilbyr våre ingeniørtjenester eller teknisk tegning.


Timespriser

Alle prosjekter er forskjellige med tanke på kravspesifikasjoner, omfang, utfordringer, forutsigbarhet, kompleksitet, ekspertisekrav, standarder som skal følges. Vi velger som standard å operere med timespriser, men vi tilbyr også fastpris på definerte og forutsigbare prosjekter - ikke tvil med å sende oss en forespørsel.


Mengderabatt

Større oppdrag gir oss både bedre effektivitet og bedre forutsigbarhet ved planleggingen av våre ressurser. Det skal lønne seg for deg å gi oss store prosjekter derfor har vi utarbeidet et fordelaktig rabattsystem med økende rabatter ved større oppdragsmengde.


Prismatch


Har du fått et konkret tilbud fra en annen leverandør av tilsvarende tjenester som vi leverer? Vi gjør det vi kan for å som minimum matche priser fra konkurrerende norske virksomheter. Vi streber etter å tilby både bedre totalpris og bedre kvalitet i leveransen.


Her for deg

Vi er her for å hjelpe deg med dine behov når det kommer til ingeniørtjenester, teknisk tegning og produktutvikling. Ta kontakt om du ønsker et konkret pristilbud for ditt prosjekt eller om det er noe vi kan gjøre for deg.