16.01.2021 Assembly1-001-Smooth navy col
Flat logotekstAS beskjært.jpg

11. Våre priser

 

Konkurransedyktig. Endless Engineering ønsker å være transparente og konkurransedyktige på pris, og streber alltid etter å gi deg mer valuta for pengene enn eventuelle konkurrenter gjør.

Timespriser. Som grunnregel er det timespriser som gjelder, da hvert prosjekt har forskjellig omfang, forskjellige krav, forskjellige utfordringer, forskjellige løsninger, forskjellige grader av forutsigbarhet, har forskjellig kompleksitet, krever forskjellig antall personer involvert og følger forskjellige standarder, men vi tilbyr også fastpris på mer definerte og forutsigbare prosjekter - ikke tvil å sende oss en forespørsel.

Prismatch. Har du fått et konkret tilbud fra en annen norsk leverandør av tilsvarende tjenester som vi leverer? Vi gjør alt vi kan for å som minimum matche prisene fra konkurrerende virksomheter. I de fleste tilfeller vil vi ikke bare matche prisen men både gi deg bedre totalpris og enda mer valuta for pengene enn du får hos andre.

Mengderabatt. Større oppdrag gir oss både, bedre effektivitet, og bedre forutsigbarhet ved planleggingen av våre ressurser, og vi mener at det skal lønne seg for deg å gi oss store prosjekter. Derfor har vi utarbeidet et usedvanlig godt rabattsystem, med store rabatter ved større arbeidsmengde.


Her for deg.

Ikke tvil å ta kontakt med oss du ønsker et konkret pristilbud for ditt prosjekt, eller om det er noe vi kan gjøre for deg. Vi er her for å hjelpe deg med dine behov!