11. Våre priser

Konkurransedyktig.

 

Endless Engineering AS ønsker å være transparente og konkurransedyktige på pris, og streber alltid etter å gi deg så god valuta som mulig for din investering når vi tilbyr våre ingeniørtjenester eller teknisk tegning.
 


Timespriser.

 

Timespriser. Alle prosjekter er forskjellige med tanke på kravspesifikasjoner, omfang, utfordringer, forutsigbarhet, kompleksitet, ekspertisekrav, standarder som skal følges. Derfor velger vi som standard å operere med timespriser, men vii tilbyr også fastpris på definerte og forutsigbare prosjekter - ikke tvil å sende oss en forespørsel.Prismatch.

 

Har du fått et konkret tilbud fra en annen leverandør av tilsvarende tjenester som vi leverer? Vi gjør det vi kan for å som minimum matche priser fra konkurrerendenorske virksomheter. I mange tilfeller vil vi gi deg både bedre totalpris og enda bedrevaluta for pengene enn andre.
 

Mengderabatt.

 

Større oppdrag gir oss både bedre effektivitet og bedre forutsigbarhet ved planleggingen av våre ressurser. Vi mener derfor at det skal lønne seg for deg å gi oss store prosjekter. Derfor har vi utarbeidet et veldig fordelaktig rabattsystem, med økende rabatter ved større arbeidsmengde.


Her for deg.

Ikke tvil å ta kontakt med oss du ønsker et konkret pristilbud for ditt prosjekt, eller om det er noe vi kan gjøre for deg. Vi er her for å hjelpe deg med dine behov!