Engineering Verktøy


9. Tjenester til privatpersoner


Endless Engineering tilbyr også diverse ingeniørsrelaterte tjenester til privatpersoner. Vi kan for eksempel tegne opp hva som helst for deg i 3D eller 2D eller være behjelpelige med ditt tekniske prosjekt.


Eksempel på tegningsarbeid vi kan utføre for deg deg som privatperson


Tegne 3D-modeller som skal printes i en 3D-printer.

3D-printere har nå blitt veldig billige ut til privatmarkedet, man kan fint få tak i en for noen få tusen kroner og mange privatpersoner har anskaffet seg dette men oppdager at det tar en god del tid å bli god i 3D-modellering. Gratis eller lavkost programvare for 3D-modellering er begrenset i sin funksjonalitet, tidkrevende å bruke og resultatet blir gjerne ikke godt nok.

 

Vi hjelper deg å lage 3D-modellene du har lyst til å få printet, uansett om du har egen 3D-printer eller skal få noen til å printe for deg.

Men først og fremst trenger du en 3D-fil å få sendt over til skriveren.


Kinorom / vinterhage / terrasse

Har du et prosjekt hjemme, som du har lyst til å utføre? Vi kan tegne opp og møblere ditt tenkte kinorom, din nye vinterhage eller terrassen, inklusive fullt inventar, med akkurat de komponenter og møbler du har lyst til å bruke. Vi hjelper deg med mengdeuttak.


Hele huset ditt eller leiligheten din i 3D

Vi kan til og med tegne opp hele huset ditt i 3D hvis du ønsker det. Vi tegner alt med det detaljnivået du ønsker deg, ned til minste lille spiker, sprekk i gulvet eller til og med husfluen om det skulle ønskes, men sammen finner vi fornuftig nivå.


Ditt tekniske prosjekt

Har du oppfunnet noe eller har noe kult på gang, men trenger teknisk assistanse med alt fra tegninger til beregninger eller en konseptstudie? Bare ta kontakt så skal vi se hva vi kan gjøre for deg.


Høyttalerkasser

Vi kan tegne basskasse til bilen din eller høyttalerkasser til ditt prosjekt slik at du kan få nøyaktig mål på alle plater du skal sage ut og  du får spesifisert nøyaktig forbruk av skruer og annet.

Klikk på + knappen for å se informasjon om rabatterte priser og vilkår til privatpersoner.