9. Tjenester til privatpersoner

Endless Engineering AS tilbyr også ingeniørtjenester til privatpersoner

Vi kan for eksempel tegne opp hva som helst for deg i 3d-CAD (eller 2d).

Eksempel på hva vi kan hjelpe deg som privatperson med når det kommer til tegningsarbeid:

3d-modeller for 3d-printing.

3d-printere har nå blitt veldig billige ut til privatmarkedet, man kan fint få tak i en for noen få tusen kroner, og mange privatpersoner har skaffet seg dette og tenkt at de skulle spytte ut printede objekter "i hytt og pine".

 

Mange oppdager i stedet ut at det tar en god del tid å bli flink i 3d-modellering, eller at gratis eller lavkost programvare for 3d-modellering er svært begrenset i sin funksjonalitet, og finner derfor ut at de ikke har tiden eller muligheten for å gjøre det selv på en god måte.

 

Dette resulter da i at printerne som skulle være så kul å ha, bare blir stående å samle støv. Vi hjelper deg å lage 3d-modellene du har lyst til å få printet, uansett om du har egen 3d-printer eller skal få noen til å printe for deg.

 

Men først og fremst trenger du en 3d-fil å få sendt over til skriveren.

Kinorom / vinterhage / terrasse etcetera.

Har du et prosjekt hjemme, som du har lyst til å utføre? Vi kan tegne opp og møblere ditt tenkte kinorom, din nye vinterhage eller terrassen, inklusive fullt inventar, med akkurat de komponenter og møbler du har lyst til å bruke. Vi hjelper deg med mengdeuttak.

Hele huset ditt eller leiligheten din i 3d.

Vi kan til og med tegne opp hele huset ditt i 3d hvis du ønsker det. Vi tegner alt med det detaljnivået du ønsker deg, ned til minste lille spiker, sprekk i gulvet eller til og med husfluen om det skulle ønskes, men  sammen finner vi fornuftig nivå. :)

Høyttalerkasser.

Vi kan tegne basskasse til bilen din eller høyttalerkasser til ditt hjemmebygge slik at du kan få nøyaktig mål på alle plater du skal sage ut og får spesifisert nøyaktig forbruk av skruer og annet.

Ditt tekniske prosjekt.

Har du oppfunnet noe, eller har noe kult på gang, men trenger litt teknisk assistanse? Bare ta kontakt så skal vi se hva vi kan gjøre for deg.

Klikk på den blå knappen for å se rabatterte priser og vilkår til privatpersoner.