7. Prototypeproduksjon

 

Du kan la Endless Engineering AS ta hele ansvaret når fysisk prototype skal bestilles opp og bygges sammen for utviklingsprosjektet vi sammen holder på med. Vi har et solid nettverk av leverandører som vi vet er flinke og konkurransedyktige når det kommer til forskjellige prototypefremstilling.

 

Har vi ikke kontakten fra før gjeldende ditt spesifikke produkt så vet vi hvordan vi finner riktig leverandør. Vår store erfaring med leverandørkommunikasjon gjør at vi raskt kan bekrefte eller utelukke om en ny leverandør er riktig for oppgaven.

Vi lager komplett kravspesifikasjon og får med alle viktige detaljer akkurat slik det var tenkt når vi selv tegnet og konstruerte løsningene for deg. Vi forhandler frem de beste prisene, leveringstider og villkårene. Vi følger nøye opp at oppgaven er forstått av leverandøren, at kravspesifikasjoner følges og at resultatet blir som tenkt.

Når vi bygger sammen din prototype så oppdaterer vi samtidig tekniske tegninger / CAD tegninger og datablader til "As-built" versjon, vi tar nødvendig bilder og lager instruksjonmanualer, monteringsmanualer og annet som trengs for å få teknisk dokumentasjon komplett i henhold til kravspesifikasjonen.