Engineering Verktøy

 
7. Prototypeproduksjon

 

Endless Engineering kan ta på seg hele ansvaret når fysisk prototype skal bestilles opp og bygges sammen for utviklingsprosjektet vi sammen holder på med.

 

Vi har ikke egen maskinering eller produksjon, men vi har et solid nettverk av leverandører som vi vet er flinke og konkurransedyktige når det kommer til forskjellige type prototypefremstilling.

Har vi ikke kontakten fra før gjeldende ditt spesifikke produkt, så vet vi hvordan vi finner riktig leverandør. Vår store erfaring med leverandørkommunikasjon gjør at vi raskt kan bekrefte eller utelukke om en ny leverandør er riktig for oppgaven.

Vi produserer komplett kravspesifikasjon og får med alle viktige detaljer akkurat slik det var tenkt når vi selv tegnet og konstruerte løsningene for deg. Vi forhandler frem de beste prisene, leveringstidene og vilkårene. Vi følger nøye opp at oppgaven er forstått av leverandøren, at kravspesifikasjoner følges og at resultatet blir som tenkt.

Når vi bygger sammen din prototype så oppdaterer vi samtidig tekniske tegninger / CAD tegninger og datablader til "As-built" versjon, vi tar nødvendige bilder og lager samtidig instruksjonmanualer, monteringsmanualer og annet som trengs for å få teknisk dokumentasjon komplett og i henhold til kravspesifikasjonen.